عکس/آماده شدن آرامگاه ابدی سرداران شهید محمدحسین باقری و شهید محرابی در قطعه ۲۴ گلزار شهدای بهشت زهرا هم جوار با شهید حسن باقری عکس/ می‌شود اینطور خانوادگی عاقبت به خیر شد... ارتباط این ۵ علامت ناشناخته با سرطان ریه تصاویر/ صفحه نخست روزنامه‌های ایران شنبه ۷ تیر ۱۴۰ لیگ ملت‌های والیبال ۲۰۲۵ / پیروزی ایران و ۵ تیم دیگر در هفته دوم لیگ ملت‌ها نویدکیا سرمربی سپاهان شد پیولی رسما از النصر اخراج شد کلیات لایحه ساماندهی پهپاد‌های غیر نظامی تصویب شد سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود قالیباف: به هر تجاوزی با قدرت پاسخ می‌دهیم/ برنامه هسته‌ای ایران با سرعت بیشتری به پیش می‌رود طرح تعلیق همکاری‌های ایران با آژانس در مجلس تصویب شد بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران پیکر سردار سلامی در گلپایگان تشییع می‌شود ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ۳ جاسوس موساد در ارومیه به دار مجازات آویخته شدند + عکس

کاپیتان پرسپولیس می‌رود؟

نمی‌شود درباره پرافتخارترین بازیکنان تاریخ لیگ برتر حرف زد و جایی برای کاپیتان پرسپولیس، سیدجلال حسینی باز نکرد. او علاوه بر قهرمانی‌های متعدد با پرسپولیس با سایپا و سپاهان هم سابقه قهرمانی در لیگ برتر را دارد و از لحاظ بردن جام، در صدر جدول رده بندی قرار می‌گیرد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۱ - ۰۷ مرداد ۱۴۰۰ - 2021 July 29
کد خبر: ۹۶۹۷۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ شاید دیدار برابر پیکان آخرین بازی سیدجلال حسینی در دنیای حرفه‌ای فوتبال باشد و او بعد از این بازی خداحافظی کند.

 

 با وجود موفقیت‌های بیشمار در این زمینه، اما سیدجلال با هر مهاجمی توان رقابت کردن داشته باشد، با بالارفتن سن نمی‌تواند مبارزه کند؛ حداقل آنطور که دلش می‌خواهد نمی‌تواند مبارزه کند! مدافع ۳۹ ساله پرسپولیس در این فصل هم مثل فصول اخیر عصای دست سرمربی بوده و اتفاقا بعد از جدایی شجاع خلیل زاده از پرسپولیس، نقش و سهم او در موفقیت پرسپولیس بیش از هر زمان دیگری به چشم آمد.


با این حال زنگ خطر برای پرسپولیس و شاید خود سیدجلال از یک ماه قبل وبا مصدومیت همسترینگ به صدا درآمده است؛ او که بازی‌های پرفشار زیادی را به میدان رفت بالاخره مصدوم شد تا سه دیدار اخیر تیمش را از دست بدهد؛ دیدار‌هایی که همگی سرنوشت ساز و تعیین کننده بود.

 

نشستن سیدجلال روی نیمکت، بالارفتن سن او و البته مصاحبه‌های حمایتی بازیکنان از اینکه قرار است «به خاطر سید هم شده جام را به دست بیاورند» همگی نشانه‌هایی است که رفته رفته خبر از خداحافظی سیدجلال حسینی از دنیای فوتبال می‌دهد.

 

 مدافع متعصب باشگاه پرسپولیس چندسال قبل و بعد از اختلافاتی که با کارلوس کی روش به وجود آمد از بازی در تیم ملی خداحافظی کرد و حالا ممکن است بعد از دیدار پیکان و احتمالا بعد از بالای سربردن جام قهرمانی تصمیم بگیرد از دنیای فوتبال در رده باشگاهی هم خداحافظی کند.

ارسال نظر
آخرین اخبار